DET BLIR GODT DA

Vurderingen vår på vårt øl, bruker den berømte metoden om hvor mange man tror man kan drikke av den på en fest. Smaks løkene vår er sikkert ikke de beste da jeg røyker og Tom svelger alt med snus innabords. 

Gjeste øl 1 (Britisk pale ale)

1-2 Stk 6,2%

Faktisk god på smak, men alt for mye kullsyre. Ikke helt klar i fargen. Vi glemte Protafloc


Gjeste øl 2 (Bitter pale ale)

3-4 Stk 6%

God på smak, men veldig lite kullsyre. Ikke helt klar i fargen, mye bunnfall. Vi glemte Portalfoc

Bassen (Kölch)

6-8 Stk

Dette ble et godt øl. Litt bitter ettersmak, men ellers veldig drikkbart. Kan ha godt av mer modning på flaske. Mild og god humlesmak.

Pikeskjær v.1 (Corona)

Alkohol ca 5,2

6-8stk 

Denne ble bra. Fargen er lys og fin. God på smak og passe frisk.

Pikeskjær v.2 (Corona)


Alkohol 5,2

8-10 Stk

Denne ble usedvanlig god, en ren 9er på terningen. Frisk og syrlig smak av sommer. Flott gylden og klar farge. Lite hint av humle. Fin balansert kullsyre.  

Søndre Årø (Bayer)

Alkohol 6,0%

6-8 Stk

Tom - Ubegrenset mengde, høres det ut som. Har aldri hørt Tom si jævelig, gud, god, så og veldig så mange ganger som når han skulle beskrive denne. Knallbra farge. Veldig lite bunnfall , deilig hint av honning og humle. Tom mener dette er ølens svar på Barry White. Et skikkelig kose øl. Kan være antydning til litt for lite kullsyre. Dette kan komme av at vi lagrer det på 10 grader etter flasking. Tips mottas.

Taterholmen V.1 (Cz.Pils)

6-8stk

Dette er påske ølen vår som ikke er ferdig før høstferien, men vi har jo filosofien at øl skal drikkes når det er godt. Dette er en lys pils, frisk, fruktig øl med et liten kikk som sier at "jeg ikke er ferdig ennå" Den skal jo egentlig modnes i 6 mnd.... 


Svarten (røde port imperial stout mørk tjære)

2-4 Stk

Vørteren lukter som ei trebrygge om sommeren, tjære. Tom digger det. Vørteren smaker brent med kanskje et lite hint sjokolade.

Bukkholmen (Norsk Bukk)

4-5stk 

Ikke helt ferdig, men smaker som jul, med hint av lakris. Den har også en litt bitter smak. Dette er en mat øl. Den er sikkert veldig god til en deilig biff, hvis man er så heldig og få det hjemme....


Søndre Årøy V.2

6-8 Stk

Dette er en god lett drikkelig bayer. 

 Taterholmen  V.2 (Cz Pils)

8-10stk

Dette er påske ølen vår som ikke er ferdig før høstferien, men vi har jo filosofien at øl skal drikkes når det er godt. Dette er en lys pils, frisk, fruktig øl med et liten kikk som sier at "jeg ikke er helt ferdig ennå" Den skal jo egentlig modnes i 6 mnd.... v.2 er faktisk bedre enn v.1.

Pikeskjær v.3 

8-10 Stk 

Denne ble enda bedre enn de første, begynner og få bedre kontroll på temperaturene nå. Lys og frisk, veldig lett drikkelig.

Lille Rauer (Irsk Red Ale)

4-5 Stk

Denne må nok stå litt. veldig kaffe smak. ikke så frisk og fin som den Red Alen vi håpet på. Må vell prøve amerikansk neste gang.

Gåsekalven V.1

6-7 Stk

Denne er kjøpt i Trondheim. Fruktig, Tom mener det lukter syrlig truse vist... Fulgte ikke oppskriften på denne.

Gåsekalven V.2

8-10 Stk

Denne er kjøpt på Osebergbrygg i Tønsberg.

Denne er god, her fulgte vi oppskriften. Deilig sommer pils.

Vassholmen

0-1 Stk

Andreas og Tom heller ut sine 80 flasker, 6 flasker blir stående i 6 mnd. Svein får 80 flasker og Emilie får 10.  

Hollenderbåen

0-0 Stk

Står til gjæring enda. Flasking ca 7/5